Ambulancecentrum Antwerpen doet mee aan YOUCA-dag

Home / Nieuwsitem / Ambulancecentrum Antwerpen doet mee aan YOUCA-dag

Het is vandaag 19 oktober en traditioneel YOUCA Action Day waar voor de 12e keer 15.000 jongeren de kans krijgen om een dag niet naar school te gaan maar van het werkleven te proeven voor het goede doel. Zo ook bij Ambulancecentrum Antwerpen!

Kaat (18) en Heidi (18) zijn beiden heel enthousiast als ze om half acht klaar staan voor een drukke dag. Eerst snel omkleden, veiligheidsschoenen en werkkledij aan en een korte briefing en voorstellen aan de collega-ambulanciers voor de dag. Zowel Kaat als Heidi hebben reeds ervaring bij WZC/RVT’tain’ten het Rode Kruis dus met veel plezier beginnen ze aan een boeiende dag op het niet-dringende ziekenvervoer!

 

 

Het loon dat Kaat en Heidi verdienen gaat naar een jongerenproject van Trias ngo in El Salvador. Ambulancecentrum Antwerpen staat volledig achter de visie van YOUCA, jongeren stimuleren om mee te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving en is trots om twee studentes de kans te geven een dag aan de slag te gaan in de ambulancesector!

Meer weten?

www.youca.be

Evi Degheldere – Pers & Communicatie

evi@ambulancecentrum.be

0474 36 79 92