Dienstverlening

Home / Dienstverlening

Ambulancecentrum Antwerpen verzorgt verschillende types van dringend en niet-dringend ziekenvervoer.
Dankzij de jarenlange ervaring in de sector kan ons bedrijf staven op samenwerkingsakkoorden met bijna alle mutualiteiten in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Dienst 112

  • In opdracht van het Hulpcentrum 100

Ziekenvervoer

Ambulancecentrum Antwerpen organiseert 3 types van niet-dringend ziekenvervoer:

  • Liggend ziekenvervoer
  • Rolwagenvervoer
  • Zittend ziekenvervoer

Gemedicaliseerd transporten

Het Ambulancecentrum Antwerpen kan uw partner zijn in gemedicaliseerd transport.  Zo hebben wij 24/7 een wagen stand-by bemand met een ambulancier en een verpleegkundige.  Deze wagen is uitgerust met alle nodige apparatuur en middelen om uw patiënt veilig op zijn bestemming te brengen.

Buitenlandse transporten

Ambulancecentrum Antwerpen werkt samen met enkele verzekeringsmaatschappijen die hun klanten de mogelijkheid bieden om bij een ongeval in het buitenland om gerepatrieerd te worden naar eigen land.

Events

Ambulancecentrum staat ook op vele events paraat. Waar veel mensen samen komen is er altijd een verhoogd risico op ongevallen, organiseer je een fuif, festival, sportevenement of een andere activiteit? Laat ons weten wat u organiseert en samen met u overlopen we de mogelijkheden en de nodige inzet. Wij bieden u een hulpverlening op maat.

Voor meer informatie of voor de aanvraag van een ziekenwagen kan u dag en nacht onze dispatching bereiken op ons centraal oproepnummer: 03 844 33 33.