Buitenlandse transporten

Home / Dienstverlening / Buitenlandse transporten

Als je op reis vertrekt, kan het gebeuren dat je een ongeval krijgt. De meest bekende zijn de ski-ongevallen tijdens het winterseizoen.
Ambulancecentrum Antwerpen werkt samen met enkele verzekeringsmaatschappijen die hun klanten de mogelijkheid bieden om bij een ongeval in het buitenland om gerepatrieerd te worden naar eigen land.
De wijze van vervoer wordt beslist door de behandelende arts in het buitenland. Indien nodige voorzien wij een verpleegkundige en/of dokter aan boord. Dit hangt af van de toestand van deze patiënt.
Dankzij een groot intern medisch team kunnen we op elk moment een ziekenwagen laten vertrekken naar het buitenland. Dit kan voor korte opdrachten maar ook voor meerdaagse opdrachten zijn waarbij repatriëring met vliegtuig geen optie is.
Indien u niet verzekerd bent, Kan u door ons gerepatrieerd worden. hiervoor neem je best contact op met onze centrale dispatching.
Wij verzorgen het vervoer vanuit nationale en internationale luchthaven naar ons land, waaronder Parijs, Nancy, Düsseldorf, Keulen, Schiphol, Rotterdam, Maastricht, Zaventem, Oostende, Wevelgem, Luik, Charleroi, Deurne, …
Deze kunnen gebracht worden met een gewone vlucht of in samenwerking een air ambulance.