Buitenlandse transporten

Home / Dienstverlening / Buitenlandse transporten

Niets is vervelender dan je vakantie vroegtijdig beëindigt zien of niet op eigen krachten terug thuis geraken. Ambulancecentrum Antwerpen tracht je repatriëring zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Meer dan ziekenvervoer, in binnen- en buitenland

We werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen die hun klanten de mogelijkheid bieden om na een ongeval in het buitenland gerepatrieerd te worden. De wijze van vervoer wordt beslist door de behandelde arts in het buitenland en afhankelijk van de toestand van de patiënt voorzien wij in de nodige medische begeleiding in de vorm van arts of verpleegkundige tijdens het transport. Wij kunnen op elk moment van de dag een ziekenwagen laten vertrekken, met noodzakelijke medische begeleiding.

Hebt u een ongeval in het buitenland gehad maar bent u niet verzekerd of gedekt door uw verzekering? Neem contact op met Ambulancecentrum Antwerpen via onze dispatching op 03 844 33 33 of dispatching@ambulancecentrum.be voor een oplossing op maat!