Ons bedrijf

Home / Ons bedrijf

Sinds 1 juli 2013 is het bedrijf in handen van Kris Verbeeck. De dagelijkse leiding in het bedrijf wordt waargenomen door de directie: Hans Van Hoof , Tom De Prekel, Evi Degheldere en Erwin Vanden Eynden. Met 35 wagens vervoeren wij dagelijks meer dan 150 patiënten. Wij voorzien zittend, rollend en liggend ziekenvervoer voor particulieren, mutualiteiten en ziekenhuizen in Antwerpen en het Waasland.
Verder verzorgen wij dringend vervoer voor het hulpcentrum 112. Dit doen wij vanuit het AZ Heilige Familie te Rumst, het ZNA Sint-Elisabeth te Antwerpen en het Hof ter Schelde te Antwerpen-Linkeroever. Tevens verzorgen wij transporten vanuit buiten- en binnenland in kader van repatriëringen. Hiervoor werken wij met verschillende verzekeringsmaatschappijen samen.

Missie & Visie

Voor Ambulancecentrum Antwerpen is ziekenvervoer meer dan het transporteren van een patiënt van A naar B. Vanaf het moment dat de telefoon overgaat bij onze dispatching tot het ophalen en terug brengen dragen wij zorg voor de volledige persoon, met elk hun eigen verhaal. Zorg dragen voor mensen is inherent deel van onze dienstverlening en staat centraal in onze onderneming: in de opleiding van onze ambulanciers, dispatchers en onze interne en externe communicatie en attitude. Daarnaast dragen wij als zorgorganisatie ook een belangrijke verantwoordelijkheid in een adviserende rol betreffende preventie, duurzaamheid en maatschappelijke zorg.

Ambulancecentrum Antwerpen is er trots op dat de meeste van haar samenwerkingsverbanden stand houden sinds de oprichting en stelt zich steeds als een loyale en betrouwbare partner op voor haar contractanten.