Meer dan ziekenvervoer

Meer dan ziekenvervoer

TRANSPARANTIE

Openheid in onze manier van werken vertaalt zich in wederzijds vertrouwen en een open dialoog tussen ACA en haar partners

LOYALITEIT

ACA is er trots op dat de meeste van haar samenwerkings-verbanden bestaan sinds de oprichting 29 jaar geleden. Dit kan alleen maar door ons blijvend als een loyale en betrouwbare partner op te stellen.

DIVERSITEIT

ACA hanteert een actief diversiteitsbeleid en is er trots op dat onze laagdrempelige aanpak naar integratie op de werkvloer zorgt voor een divers team met respect voor elkaar en een unieke mix aan nieuwe ideeën en inzichten.

Meer dan ziekenvervoer

Voor Ambulancecentrum Antwerpen is ziekenvervoer meer dan het transporteren van een patiënt van A naar B. Vanaf het moment dat de telefoon overgaat bij onze dispatching tot het ophalen en terugbrengen dragen wij zorg voor de volledige persoon, met elk hun eigen verhaal.

Zorg dragen voor mensen is inherent deel van onze dienstverlening en staat centraal in onze onderneming: in de opleiding van onze ambulanciers, dispatchers en onze interne en externe communicatie en attitude.

Duurzaam & Zorggericht ondernemen

Daarnaast dragen wij als zorgorganisatie ook een belangrijke verantwoordelijkheid in een adviserende rol betreffende preventie, duurzaamheid en maatschappelijke zorg. Dit vertaald zich oa in de oprichting van onze ACAdemy in 2018 voor de opleiding en bijscholing van ambulanciers niet-dringend liggend ziekenvervoer.

In al onze diensten behouden we de ruimte om samen met onze klanten op zoek te gaan naar een oplossing op maat. Deze persoonlijke aanpak in onze klantenservice geeft dat de patiënt altijd centraal staat. We zien het als onze verantwoordelijkheid om niet alleen uitstekend zorg te dragen voor de mensen die we vervoeren in onze dagdagelijkse activiteiten maar dit ook te vertalen naar de werkvloer. Een familiale werkomgeving die draait om wederzijds respect en een plek waar vrijuit gesproken kan worden door werknemers die de kans krijgen met het bedrijf mee te kunnen groeien.

%d bloggers liken dit: